Sommarens aktiviteter


AKTIVITETER

Scaniamilen
25 maj 2019 pågår Scaniamilen hos oss ute i Havslätt. Scaniamilen är ett lopp som arrangeras av Scania och har sin start och målgång inne på Havslättsområdet. Det kommer innebära begränsad framkomlighet både in och ut till campingen men också inne på campingområdet. Vi rekommenderar incheckning efter klockan 13!
Vill du vara med och delta? Besök Scanias hemsida för att anmäla dig och ta del av mer information.

Midsommar
21 juni är ni välkommen att fira midsommar med oss på Havslätts Camping! Tillsammans med Havslätts Strandbistro kommer vi på Havslätts Camping anordna midsommarfirande. Under förmiddagen kommer ni ha möjlighet att gå tipspromenad och tävla om fina priser. Strandbistron kommer sedan servera en underbart god midsommarbuffé. Vi kommer tillsammans att klä stången vid klockan 12:30 och midsommardansen drar igång klockan 13 till livemusik. Det kommer att bli en underbar midsommarafton och vi på Havslätts Camping och Havslätts Strandbistro hoppas att ni vill fira tillsammans med oss!

The Shandies
27 juli kommer The Shandies till oss och spelar 60- och 70-tals musik. Ni är välkomna att lyssna på bra musik och kanske ta er en sväng om. De börjar spela klockan 20 framför Havslätts Strandbistro.

Allsång i Havlätt!
4 augusti anordnar Havslätts Camping och Havslätts Strandbistro en Allsångseftermiddag tillsammans med Allsångsproffsen. Det kommer att bli en skönsjungande eftermiddag med många olika låtar.

Allsången börjar klockan 16 på scenen framför Strandbistron och håller på i två timmar. Ni är alla hjärtligt välkomna till denna härliga eftermiddag.

Länk till Allsångsproffsens hemsida: allsangsproffsen.allsang.info

Kulturbussen
11 augusti kommer Kulturbussen ut till oss i Havslätt och spelar volleyboll och skön musik. Alla som vill är välkomna att vara med och spela och man kan även passa på att låna böcker och kolla in den nya kulturbussen. Klockan 12 kör vi igång om vädret tillåter.

Volleyboll
Volleybollplanen är öppen under hela säsongen och kan bokas i receptionen eller genom att ringa oss. Boll finns att låna i receptionen.
Minigolf

Minigolf finns också på campingen. Havslätts strandbistro hyr ut klubbor och bollar till vår minigolfbana som ligger precis vid vattnet.