Välkommen till Havslätts Camping!

Information Havslätts Camping med anledning av covid-19
Oskarshamns kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen löpande rörande covid-19. Just nu behöver vi ta extra hänsyn till varandra och vara försiktiga.

Vi uppmanar därför dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även om symptomen är lindriga.

Samma riktlinjer gäller alla våra medarbetare.

Riktlinjer för allmänna sammankomster
Regeringen har fattat beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler deltagare än 500 personer vid ett och samma tillfälle. Från och med söndag 29 mars gäller 50 personer vid ett och samma tillfälle.

* Med allmän sammankomst menas till exempel demonstrationer, föreläsningar, konferenser, teaterföreställningar, konserter och liknande.
* Med offentlig tillställning menas till exempel tävlingar och uppvisningar inom idrott, danstillställningar, tivolinöjen, marknader och mässor.

Campingplatser omfattas inte av förbudet, därmed fortsätter vår planering med att öppna Havslätts Camping den 27 april 2020.

För frågor om vad som gäller föreningsverksamheter och evenemang, hänvisar vi till ansvarig förening eller arrangör.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens och Oskarshamns kommuns riktlinjer och rekommendationer.
För mer information:
http://www.oskarshamn.se/nyheter/coronaviruset---har-hittar-du-information/


Hälsningar

Daniel Stenberg
Fritidschef
Oskarshamns kommun

HAVSLÄTTS CAMPING ÖPPNAR DEN 27 APRIL! HAVSLÄTTS CAMPING OPENS ON 27 APRIL!

Havslätts camping erbjuder havsnära camping för husbilar, husvagnar, samt stugor, och ligger precis vid vattnet med en fin sandstrand och utsikt över nationalparken Blå Jungfrun. Campingen kännetecknas också av god tillgång till natur och friluftsliv och ligger samtidigt bara ett stenkast från Oskarshamns centrum.


Vi är anslutna till SCR, vilket betyder att du kan köpa ett campingkort hos oss. Campingkortet kan köpas på
camping.se för 150 kr och på campingplatser anslutna till SCR för 160 kr.

Välkomna till oss på Havslätts Camping!